HET HUISJE

Uitgebreide Faciliteiten

Vakantiepark De Krim bezit een uitgebreide selectie aan faciliteiten. Denk bijvoorbeeld aan het grootste zwembad van Texel en het kinderspeelparadijs!

Luxe Inrichting

Het huisje is modern en luxe ingericht volgens de laatste trends. Daarnaast wordt het huisje het gehele jaar goed onderhouden en ziet zowel binnen als buiten er piekfijn uit! Ook kun je heerlijk ontspannen in een zalig ligbad waar je uitkijkt naar de sterrenhemel.

Kindvriendelijk

Het huisje heeft voor zowel jong en oud wat te bieden. In het huisje kun je  kinderspeelgoed vinden, het Texelse Monopoly spel, maar ook kunnen de kinderen in de omheinde tuin lekker spelen

Prachtige Omgeving

Vanuit het huisje loop je in 3 minuten het park uit waarbij je meerdere prachtige wandelingen en fietstochten kunt maken. De vuurtoren van De Cocksdorp is één van de favorieten! Maar ook ben je met 20 minuten lopen op het strand.

Ligging op het Park

Heerlijk bijkomen

Hoe heerlijk is het om ’s morgens op te staan als iedereen nog slaapt , de deuren naar de omheinde voortuin te openen en plaats te nemen op een ligbed, waar je geniet van de ochtendzon, de tjirpende vogels en een verse kop koffie….

10Beoordeeld op kindvriendelijkheid
235Tevreden Gasten
9Beoordeeld door onze gasten
15Jaar Trotse Eigenaar

Vriendelijk & Professioneel personeel

Op het park zijn er gezellige restaurants, een snackbar en een café. Tevens kun je gebruik maken van de bezorgservice, zodat je ’s morgens een vers ontbijt aan de deur krijgt. Het vriendelijke personeel bij de receptie van de Krim ontzorgt u met antwoorden op al uw vragen.